Prima pagină > News > NEWS: Incepe scoala

NEWS: Incepe scoala

Cei peste 3.000.000 de elevi din învăţământul preuniversitar se vor întoarce luni din vacanţa de primăvară prilejuită de sărbătorile pascale, conform structurii anului şcolar 2009-2010.
Cursurile semestrului al 2-lea care au început pe 8 februarie, se vor termina vineri, 11 iunie, iar vacanţa de vară va fi cuprinsă între 12 iunie şi 12 septembrie.
În intervalul 19-29 aprilie este prevăzută evaluarea competenţelor digitale (proba D), pentru elevii de clasa a 12-a, din cadrul examenului naţional de bacalaureat, iar între 31 mai şi 4 iunie, evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă modernă (proba C). Prima perioada a evaluării naţionale la clasa a VIII-a se desfăşoară în perioada 4-12 mai la disciplinele limba şi literatura româna, limba şi literatura maternă şi matematică.
Probele scrise ale examenului naţional de bacalaureat vor începe pe 28 iunie, cu proba de limba şi literatura română, continuand cu cea de-a doua proba la istorie sau matematica si probaa treia la alegere, in functie de profil.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s